Grand Café De Drie Heeren

Partycentrum met ruim terras

Geniet in alle rust

Ons sfeervolle Grand Café beschikt over een ruim, intiem gelegen buitenterras (300 m2). De ligging van het terras is beschut en de inrichting is zeer kindvriendelijk. Geniet samen in alle rust op een heerlijke loungebank van de zon terwijl de kinderen spelen in de zandbak, op de trampoline of wipkip. Onze bediening zorgt dat het u aan niets ontbreekt bij een bezoekje aan ons gezellige terras.

Feestje vieren in de zon?

Uiteraard kunt u ook van ons terras gebruik maken bij een feestje; het terras is eventueel los of in combinatie met de kleine zaal van ons partycentrum af te huren. De aanwezige bartafels, comfortabele stoelen en loungebanken maken het terras voor iedere gelegenheid de ideale, zonnige feestlocatie. Ook is het terras bij uitstek geschikt voor het organiseren van een gezellige BBQ samen met familie of vrienden.

De Drie Heeren: een compleet Partycentrum

Het partycentrum beschikt over verschillende zalen die samen of afzonderlijke van elkaar kunnen worden ingezet voor vrijwel ieder type feest. Het terras maakt hierbij het partycentrum van Grand Café De Drie Heeren compleet en daarmee tot de ideale accommodatie voor zowel grote als kleine feesten, maar ook zakelijke bijeenkomsten in Pijnacker-Nootdorp of omgeving.