Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Zondag 27 september, aanvang 12:00

Herfst/winter terras

We hebben ons terras verkleind! Door dit te doen hebben we een knusse ruimte gerealiseerd die is overdekt met grote parasols en is helemaal ingericht volgens het ‘nieuwe normaal’. Met behulp van de haarden zorgen voor voor de nodige warmte. De buitenbar is open om iedereen optimaal te kunnen bedienen.

Herfst/winter terras

Vrijdag 9 oktober, aanvang 21:00

Bockbier avond

Voor de liefhebbers van Bockbier hebben we deze avond 4 bockbieren van de tap en verschillende op fles. Op de tap onder andere het Hertog Jan Bockbier van 2018. Dit fust hebben we onder ideale omstandigheden twee jaar bewaart waardoor het bier zachter van smaak is geworden.

Bockbier avond

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.