Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Dinsdag 18 april, aanvang 16:00

AH Restaurantactie
Van 18 april tot 14 mei kunt u bij de Albert Heijn sparen voor de restaurantzegels. Vanaf 18 april kunt u de volle spaarkaarten bij ons inleveren voor een gratis 2e 3-gangen menu. De actie loopt tot en met zondag 29 oktober. Reserveer op tijd uw tafel zodat wij niemand teleur hoeven te stellen. Bij mooi weer is het ook mogelijk op ons ruime terras te eten. Onze AH restaurantactie menukaart is een greep uit onze 'normale' menukaart. Bij het afrekenen worden de goedkoopste voor-, hoofd- en nagerechten geschrapt.

AH Restaurantactie

Donderdag 21 september, aanvang 19:45

Koppel Klaverjassen
Het wedstrijdschema voor het Koppelklaverjassen seizoen 2017/2018: 21 september, 19 oktober, 26 november, 21 december, 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april en 10 mei. Inschrijving: € 8,- per koppel, per avond. Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen exclusief de (verrassings-) poedelprijs!

Koppel Klaverjassen

Woensdag 27 september, aanvang 15:30

Onbeperkt Spare-ribs
Nieuwe op onze kaart en meteen een groot succes, daarom elke dinsdag, woensdag en donderdag onbeperkt Spare-ribs voor € 16,95 p.p.

Onbeperkt Spare-ribs

Zaterdag 4 november, aanvang 22:00

Live muziek: Flight
Voor het vierde achtereenvolgende jaar halen we Flight naar De Drie Heeren. Deze Rolling Stones Tribute band zorgt elk jaar voor een onvergetelijk avondje rocken.

Live muziek: Flight

Donderdag 16 november, aanvang 19:00

Happen en Stappen Pijnacker
Tante Boefie, Brocante, De Guyter, Tout Le Monde en De Drie Heeren organiseren voor de zevende keer gezamenlijk een culinaire route door Pijnacker. Wij gaan u verrassen met heerlijke gerechten van onze chef koks. U start bij een van de restaurants met het voorgerecht en verhuist elke gang naar de volgende. Bij de eerste vier gangen ontvangt u een drankje. Zo komt u op bezoek bij 5 restaurants in Pijnacker en dat voor maar € 44,50 per persoon. Aanvang 19.00 uur. Wees er snel bij want vol = vol. U kunt reserveren via happenenstappenpijnacker@gmail.com. Vervolgens ontvangt u een bevestiging met reserveringsnummer en de gegevens voor de betaling.

Happen en Stappen Pijnacker

Zaterdag 18 november, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Zaterdag 18 november gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Zaterdag 25 november, aanvang 22:00

D3House
DJ's Steven Brusse en Michel Maat draaien de lekkerste classics: Only house music!

D3House

Vrijdag 15 december, aanvang 20:00

Bier & Spijs proeverij
Voor alle bierliefhebbers organiseert De Drie Heeren op vrijdag 15 december een bierproeverij met als thema: Winterbieren. WAT KRIJGT U DEZE AVOND: - een pils bij binnenkomst; - vervolgens 9 proefglazen van door ons geselecteerde bieren; - bijbehorende spijzen; - een speciaal bier naar keuze als afsluiting. De avond start om 20.00 uur en duurt tot omstreeks 00.00 uur. De prijs voor dit avondje genieten: € 32,50 per persoon. Reserveren kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl of telefonisch via 015-2010431.

Bier & Spijs proeverij

Zaterdag 16 december, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Zaterdag 16 december gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.