Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Zaterdag 7 september, aanvang 14:00

Bierfestival
Na het succes van ons Bierfestival in februari organiseren we er wederom een maar dan op ons mooie terras. Lekker bier, live muziek en heerlijk eten va de BBQ.

Bierfestival

Donderdag 26 september, aanvang 19:45

Koppel Klaverjassen
Het wedstrijdschema voor het Koppelklaverjassen seizoen 2019/2020: 26 september, 24 oktober, 14 november, 19 december, 23 januari, 20 februari, 19 maart, 23 april en 14 mei. Inschrijving: € 8,- per koppel, per avond. Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen exclusief de (verrassings-) poedelprijs!

Koppel Klaverjassen

Donderdag 10 oktober, aanvang 19:30

Open kampioenschap 30 seconds
Na het succes van het eerste Open Kampioenschap afgelopen woensdag 29 mei komt er een vervolg! Donderdag 10 oktober gaan we weer gezellig spelen om mooie prijzen.

Open kampioenschap 30 seconds

Zaterdag 2 november, aanvang 22:00

Live muziek: Flight
Het is nog ver weg maar hij staat alvast weer vast omdat het elk jaar weer een feestje is.

Live muziek: Flight

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.