Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Vrijdag 28 mei, aanvang 12:00

Vacatures

Grand Cafe De Drie Heeren is met spoed op zoek naar collega’s:
- Chef kok
- Assistent bedrijfsleider
- Medewerkers bediening
- Afwassers
Ben jij gemaakt voor de horeca en hou jij ervan om onze gasten een geweldige avond te bezorgen? Twijfel dan niet en solliciteer snel!
Stuur je CV en motivatie naar info@grandcafededrieheeren.nl

Vacatures

Donderdag 30 september, aanvang 19:45

Koppelklaverjassen

Het klaverjasseizoen gaat weer beginnen!
Koppelklaverjassen

Ook in de komende jaargang 2021 - 2022 worden er bij De Drie Heeren weer de koppel klaverjasavonden georganiseerd. Een keer in de maand op de donderdagavond worden deze gezellige klaverjasdrives gehouden in het grand café aan de Oostlaan 26 te Pijnacker.
Voor deze periode zijn de avonden vastgesteld op de volgende donderdagen:
30 september, 21 oktober, 18 november en 16 december.
In 2022: 20 januari, 17 februari, 24 maart, 21 april, 19 mei en 16 juni.

De Drie Heeren wisselbeker
Elk seizoen wordt er gekaart om De Drie Heeren wisselbeker. De punten van elke kaartavond worden keurig bijgehouden door de wedstrijdleiding en gemiddeld komt er aan het eind van het seizoen een winnaar uit de bus. Om voor deze beker in aanmerking te komen moet elk koppel wel minimaal aan zeven van de negen avonden hebben deelgenomen. Tevens krijgt het winnende koppel een verwendiner voor vier personen aangeboden; verzorgd door onze chefkok.

Prijzen
Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen beschikbaar exclusief de poedelprijs
en zijn er aan het eind van het seizoen nog mooie seizoensprijzen.

Elke klaverjasliefhebber is welkom !
Uiteraard is iedereen die van klaverjassen houdt van harte welkom met
zijn of haar maatje en mochten er mensen zijn die geen maat hebben
kunnen wij als wedstrijdleiding daar voor zorgen. De aanvang is altijd om
20.00 uur en men wordt verzocht om 19.45 uur aanwezig te zijn in verband met inschrijven e.d. Het inschrijfgeld is Ä 8,- per koppel per avond.
Eventuele verdere informatie bij Jan Soeterbroek; 06 - 22933473.
Inschrijven kan ook via ons mailadres: info@grandcafededrieheeren.nl

Koppelklaverjassen

Vrijdag 15 oktober, aanvang 12:00

Fremont Fresh Hop van de tap!

Ben jij een echte Hop-Head? Dan is dit iets voor jou!

Hier beschikbaar: Fremont Fresh Hop bieren!

Wat dit bier uniek maakt is dat Fremont gebruikt maakt van verse hopbellen. Binnen 12 uur na het plukken van de verse hop uit de Yakima vallei verdwijnt deze in de ketels van de brouwerij. Door het gebruik van verse hop krijg je een prachtig vol en smaakvol gehopt bier. Verse hop is minder geconcentreerd, dus er is meer van nodig om dezelfde smaak te krijgen in vergelijking tot bier gemaakt met gedroogde of gepelletiseerde hop. Wees niet bang, er gaat namelijk een stortvloed aan verse hopbellen in de ketels! Dit is het meest verse Amerikaanse bier wat je ooit in Nederland zal kunnen drinken omdat deze bieren direct na het afvullen naar Nederland gevlogen worden zodat ook jij kan genieten van deze extreem verse, fresh hop bommen.

Let op! Deze bieren zijn beperkt beschikbaar in Nederland en zeer exclusief verkrijgbaar, wees er dus snel bij!

Over Fremont
Fremont is gestart in 2009 in Seattle, California. De brouwerij is bekend geworden door hun hun barrel-aged bieren. Hun bourbon Abominable, een imperial winter ale, won binnen 3 jaar al verschillende prijzen op o.a. the great American beer celebration.

De brouwerij is een familiebedrijf en heeft als visie om zo veel mogelijk lokaal en organische ingrediënten te gebruiken. Omdat de brouwerij in de de grootste hop regio van de Verenigde Staten staat hebben zij dan ook een flinke range aan fantastische IPA’s en dus makkelijk toegang tot de meeste verse en unieke hopsoorten!

Fremont is tegenwoordig de 3e grootste brouwerij in de staat Washington. Daarnaast hebben ze ook het grootste Barrel-Aged programma van de staat.

Fremont Fresh Hop van de tap!

Vrijdag 29 oktober, aanvang 12:00

Halloween weekend

Dit weekend hebben we griezelig lekker bier van de tap en fles. Reserveer snel je tafel!

Halloween weekend

Zondag 7 november, aanvang 15:00

Nouked live

We vonden het weer de hoogste tijd voor een goed feest met live muziek. Zondag 7 november speelt Nouked het dak eraf bij ons. We gaan open om 15.00 uur en gaan door tot 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://grandcafededrieheerentickets.eventgoose.com
Uiteraard is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht.

Nouked live

Vrijdag 12 november, aanvang 12:00

Rott Tap Take Over

Deze dag hebben we 5 bieren van Rott op de tap en de rest van hun bieren beschikbaar van blik. In de avond komt de brouwer langs en geven we leuke merchandise weg.

Rott Tap Take Over

Donderdag 9 december, aanvang 19:30

Open kampioenschap 30 seconds

De inschrijving voor de ‘30 seconds’ avond is inmiddels gestart. Wees er snel bij want vol = vol: https://jeroencitroen.nl/aanmelden/#

Open kampioenschap 30 seconds

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.