v De agenda van De Drie Heeren - Grand Café en Partycentrum in Pijnacker Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Donderdag 21 september, aanvang 19:45

Koppel Klaverjassen
Het wedstrijdschema voor het Koppelklaverjassen seizoen 2017/2018: 21 september, 19 oktober, 23 november, 21 december, 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april en 10 mei. Inschrijving: € 8,- per koppel, per avond. Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen exclusief de (verrassings-) poedelprijs!

Koppel Klaverjassen

Woensdag 27 september, aanvang 15:30

Onbeperkt Spare-ribs
Nieuwe op onze kaart en meteen een groot succes, daarom elke dinsdag, woensdag en donderdag onbeperkt Spare-ribs voor € 16,95 p.p.

Onbeperkt Spare-ribs

Dinsdag 31 oktober, aanvang 15:30

25% diner korting op driegangen menu
Als volger van onze Facebook-pagina willen wij u als een van de eerste op de hoogte stellen van onze 25% Diner Korting Actie op een à la carte driegangen diner, maximaal 6 personen. Vanaf woensdag 1 november gaat onze vernieuwde menukaart in. Op de kaart vind u de vertrouwde hardlopers en nieuwe vis-, vlees- en vegetarische gerechten. U kunt nu al reserveren! Reserveren via: www.grandcafededrieheeren.nl/reserveren_actie. Reserveringscode: Facebook. Deze coupon graag printen, meenemen en inleveren bij bezoek. Geldig van woensdag 1 november t/m zondag 25 februari op een à la carte driegangen diner, maximaal 6 personen. Niet geldig in combinatie met andere acties en tijdens de kerstdagen.

25% diner korting op driegangen menu

Zaterdag 16 december, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Zaterdag 16 december gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Maandag 25 december, aanvang 16:00

1e en 2e kerstdag geopend
Wij zijn beide kerstdagen geopend vanaf 16.00 uur. We zorgen voor een mooi kerstmenu en u kunt van onze menukaart kiezen. Reserveer snel via onze website (https://www.bookdinners.nl/restaurants/alles-2/de-drie-heeren).

1e en 2e kerstdag geopend

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.