Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Dinsdag 5 februari, aanvang 15:30

Nieuw op de menukaart
Voor de liefhebbers van een lekker stuk vlees hebben we vanaf dinsdag 5 februari mooi Iers Rund- en Lamsvlees van O’Sullivan op de kaart.

Nieuw op de menukaart

Zaterdag 16 februari, aanvang 22:00

Live muziek: U2 Tribute Mount Temple
U2, de grootste band van de wereld behoeft geen introductie. De vier Ierse rockgoden staan al bijna veertig jaar aan de absolute wereldtop! De Nederlandse U2 Tribute Mount Temple doet er alles aan om er voor te zorgen dat iedereen zich bij een U2 concert waant. De sound, de looks en zelfs de instrumenten zijn zo veel mogelijk gelijk aan die van de echte band. Vroege knallers als I Will Follow en Electric co, legendarische stadionhits als Where The Streets Have No Name en Bad, onbekendere tracks als Exit en In Gods Country. Dus laat je meevoeren met de grootste hits van U2 tijdens een avond met Mount Temple!

Live muziek: U2 Tribute Mount Temple

Donderdag 21 februari, aanvang 19:45

Koppel Klaverjassen
Het wedstrijdschema voor het Koppelklaverjassen seizoen 2018/2019: 21 februari, 21 maart, 25 april en 23 mei. Inschrijving: € 8,- per koppel, per avond. Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen exclusief de (verrassings-) poedelprijs!

Koppel Klaverjassen

Zaterdag 9 maart, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Het was weer erg gezellig en druk in februari. Zaterdag 9 maart gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Vrijdag 15 maart, aanvang 20:00

Wijn & Spijs proeverij
Voor alle wijnhebbers organiseert De Drie Heeren op vrijdag 15 maart een wijnproeverij. Deze avond wordt gepresenteerd door Martijn Verhees van Oud Reuchlin & Boelen. WAT KRIJGT U DEZE AVOND: - een prosecco bij binnenkomst; - vervolgens 9 proefglazen van door ons geselecteerde wijnen; - bijbehorende spijzen; - een glas wijn naar keuze als afsluiting. De avond start om 20.00 uur en duurt tot omstreeks 01.00 uur. De prijs voor dit avondje genieten: € 35,00 per persoon. Reserveren kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl of telefonisch via 015-2010431.

Wijn & Spijs proeverij

Zaterdag 2 november, aanvang 22:00

Live muziek: Flight
Het is nog ver weg maar hij staat alvast weer vast omdat het elk jaar weer een feestje is.

Live muziek: Flight

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.