Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Dinsdag 18 april, aanvang 16:00

AH Restaurantactie
Van 18 april tot 14 mei kunt u bij de Albert Heijn sparen voor de restaurantzegels. Vanaf 18 april kunt u de volle spaarkaarten bij ons inleveren voor een gratis 2e 3-gangen menu. De actie loopt tot en met zondag 29 oktober. Reserveer op tijd uw tafel zodat wij niemand teleur hoeven te stellen. Bij mooi weer is het ook mogelijk op ons ruime terras te eten. Onze AH restaurantactie menukaart is een greep uit onze 'normale' menukaart. Bij het afrekenen worden de goedkoopste voor-, hoofd- en nagerechten geschrapt.

AH Restaurantactie

Zaterdag 9 september, aanvang 16:00

D3H outside festival
Zet hem alvast in de agenda! Wij gaan een geweldige dag organiseren met top live-muziek, lekker eten van onze BBQ's en natuurlijk heerlijke speciaal bieren. Ook voor de kinderen wordt gezorgd. Locatie: ons terras en aangrenzend grasveld. Hou ons in de gaten voor de muziek line-up!

D3H outside festival

Zaterdag 23 september, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Zaterdag 16 december gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Dinsdag 26 september, aanvang 15:30

Brouwerij Maximus bierproeverij
Deze week staat Brouwerij Maximus centraal. Wij hebben alle beschikbare bieren van deze brouwer in huis gehaald. U kunt kiezen uit een mini proeverij, high beer of de bieren los bestellen. Wij zorgen uiteraard voor lekkere hapjes. Over Brouwerij Maximus: Een jonge en ambitieuze brouwerij in het midden van het land. Met stoom brouwen wij ambachtelijke bieren op onze koperen installatie. Wij maken bieren die wij zelf lekker vinden, doordrinkbaar zijn maar wel verrassend blijven bij iedere slok.

Brouwerij Maximus bierproeverij

Zaterdag 7 oktober, aanvang 22:00

Live muziek: Tribute to The Police en CCR
Deze avond hebben we twee tribute-bands: The Outlandos: The Police Tribute: The Outlandos is een Police-tributeband die de grootste hits van het legendarische trio op energieke wijze ten gehore brengt. Enthousiasme en vakmanschap spatten van het podium. Creedence Clearwater Survival: Iedereen kent natuurlijk de legendarische hitmachine Creedence Clearwater Revival: niet alleen songs als 'Bad Moon Rising' en 'Suzie Q' nestelden zich in het collectieve geheugen, ook wereld-beroemde nummers uitgevoerd door anderen blijken ooit uit de koker van songsmid John Fogerty te zijn gerold: 'Proud Mary', 'Rocking all over the world'...het zijn allemaal originele Creedence-songs! Een bandnaam voor deze tributeformatie was gauw gevonden: een avondje Creedence-repertoire vertolken is een ware aanslag op stembanden, snaren en drumvellen; een heuse survivaltocht door het illustere repertoire van de alom geroemde jaren 60/70 formatie . Wanneer je CCS de muziek van CCR hoort spelen waan je je terug in die goeie ouwe tijd. Het feest der herkenning zal je verbazen. Dat al die supersongs oorspronkelijk van Creedence zijn is voor menigeen een openbaring. Alle klassiekers gespeeld door een band die in klank nauwelijks onderdoet voor het origineel levert een muzikale happening op die je rock 'n' roll-hart sneller doet slaan.

Live muziek: Tribute to The Police en CCR

Vrijdag 13 oktober, aanvang 20:00

Bier & Spijs proeverij
Voor alle bierliefhebbers organiseert De Drie Heeren op vrijdag 13 oktober een bierproeverij. WAT KRIJGT U DEZE AVOND: - een pils bij binnenkomst; - vervolgens 9 proefglazen van door ons geselecteerde bieren; - bijbehorende spijzen; - een speciaal bier naar keuze als afsluiting. De avond start om 20.00 uur en duurt tot omstreeks 00.00 uur. De prijs voor dit avondje genieten: € 32,50 per persoon. Reserveren kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl of telefonisch via 015-2010431.

Bier & Spijs proeverij

Zaterdag 4 november, aanvang 22:00

Live muziek: Flight
Voor het vierde achtereenvolgende jaar halen we Flight naar De Drie Heeren. Deze Rolling Stones Tribute band zorgt elk jaar voor een onvergetelijk avondje rocken.

Live muziek: Flight

Zaterdag 18 november, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Zaterdag 18 november gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Zaterdag 25 november, aanvang 22:00

D3House
DJ's Steven Brusse en Michel Maat draaien de lekkerste classics: Only house music!

D3House

Vrijdag 15 december, aanvang 20:00

Bier & Spijs proeverij
Voor alle bierliefhebbers organiseert De Drie Heeren op vrijdag 15 december een bierproeverij met als thema: Winterbieren. WAT KRIJGT U DEZE AVOND: - een pils bij binnenkomst; - vervolgens 9 proefglazen van door ons geselecteerde bieren; - bijbehorende spijzen; - een speciaal bier naar keuze als afsluiting. De avond start om 20.00 uur en duurt tot omstreeks 00.00 uur. De prijs voor dit avondje genieten: € 32,50 per persoon. Reserveren kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl of telefonisch via 015-2010431.

Bier & Spijs proeverij

Zaterdag 16 december, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Zaterdag 16 december gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.