Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Donderdag 19 december, aanvang 19:45

Koppel Klaverjassen
Het wedstrijdschema voor het Koppelklaverjassen seizoen 2019/2020: 20 februari, 19 maart, 23 april en 14 mei. Inschrijving: € 8,- per koppel, per avond. Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen exclusief de (verrassings-) poedelprijs!

Koppel Klaverjassen

Zaterdag 22 februari, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Laten we er weer zo’n feest van maken als afgelopen keer! Aanvang 22.00 uur, entree is gratis.

Mega Disco Party

Zaterdag 7 maart, aanvang 22:00

ABBA Experience
De zes door de wol geverfde muzikanten van ABBA Experience benaderen ABBA dusdanig, dat zij zich volgens vele recensies mogen rekenen tot één van de beste tribute acts van Europa. ABBA Experience speelt de bekende en minder bekende hits van ABBA volledig live en vol passie en entertainment. Meezingen op klassiekers als Dancing Queen, Waterloo, Voulez Vouz, Super Trooper of Mamma Mia, allemaal komen ze voorbij in een wervelende show.

ABBA Experience

Zaterdag 28 maart, aanvang 22:00

Sunday live: Fragment
Entree: € 7,50 Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereid je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen! Fragment slaat aan, dit blijkt onder andere uit het feit dat programmeurs deze band vaak opnieuw boeken. De band bestaat uit 2 Engelsen en een Nederlander. Zanger/drummer/entertainer Dave Marriner en Jono Fosh, gitaar en zang, maken er samen met Jeroen ’t Gilde, basgitaar, toetsen en zang, altijd een onvergetelijke show van. NPO 3FM is ook zeer te spreken over deze band. In 2002/2003 was Fragment de huisband en daarvoor hebben zij een aantal keer de hitlijsten beklommen. "Ik vind ́t een belediging als je ́t een coverband noemt. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ́t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland", aldus Giel Beelen. Naast 3FM is ook de organisatie van de Zwarte Cross lovend over Fragment. "Waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikt Fragment het met z ́n drieën! Ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross”. Al meer dan 15 jaar is Fragment de ‘huisband’ van dit grote festival in Nederland. Wanneer je Fragment boekt, boekt u een band die van origine uit Engeland komt. Maar hoe zijn ze dan in Nederland terecht gekomen? Ze kwamen naar Nederland voor een tour van 6 optredens. Dit beviel dusdanig goed dat ze besloten om langer te blijven. De rest is geschiedenis, ze zijn nooit meer vertrokken.

Sunday live: Fragment

Zaterdag 23 mei, aanvang 22:00

Live muziek: Acrobat ‘a tribute to U2’
U2, de grootste band van de wereld behoeft geen introductie. De vier Ierse rockgoden staan al bijna veertig jaar aan de absolute wereldtop! Acrobat, ook wel U2acrobat, brengt een ode aan U2 op een eigen en indrukwekkende manier. De energie, passie en gedrevenheid van de legendarische Ierse supergroep wordt door Acrobat overtuigend op het podium gebracht. De grootste hits komen in een razend tempo voorbij. Een feest van herkenning.

Live muziek: Acrobat ‘a tribute to U2’

Donderdag 4 juni, aanvang 19:30

Open Kampioenschap 30 seconds
Het 4e Open Kampioenschap 30 seconds. Inschrijfgeld id € 5,00 per persoon. Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden

Open Kampioenschap 30 seconds

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.