Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Donderdag 19 mei, aanvang 15:30

De week van het Nederlandse bier

Tijdens de week van het Nederlandse bier hebben wij alleen maar bier van Nederlandse Brouwers van de tap beschikbaar. Onder andere de Hertog Jan Grand Prestige 2015. We hebben een mini-proeverij, eventueel inclusief borrelplank.vrijdag 27 mei hebben we een tap-take-over van Crooked Spider. Kortom: 10 dagen genieten van mooi bier van eigen bodem.

De week van het Nederlandse bier

Vrijdag 27 mei, aanvang 12:00

Tap-take-over Crooked Spider

In de week van het Nederlandse bier komt vrijdag 27 mei de Wassenaarse brouwerij Crooked Spider 5 tap-kranen overnemen. De brouwer komt langs om alles over de bieren te vertellen.

Tap-take-over Crooked Spider

Zaterdag 18 juni, aanvang 22:00

Mega Disco Party

De laatste voor de zomervakantie dus wees erbij! Tickets a € 5,00 verkrijgbaar via: grandcafededrieheerentickets.eventgoose.com

Mega Disco Party

Zaterdag 17 september, aanvang 22:00

Mega Disco Party

De eerste na de zomervakantie dus wees erbij! Tickets a € 5,00 verkrijgbaar via: grandcafededrieheerentickets.eventgoose.com

Mega Disco Party

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.