v De agenda van De Drie Heeren - Grand Café en Partycentrum in Pijnacker Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Dinsdag 31 oktober, aanvang 15:30

25% diner korting op driegangen menu
Als volger van onze Facebook-pagina willen wij u als een van de eerste op de hoogte stellen van onze 25% Diner Korting Actie op een à la carte driegangen diner, maximaal 6 personen. Vanaf woensdag 1 november gaat onze vernieuwde menukaart in. Op de kaart vind u de vertrouwde hardlopers en nieuwe vis-, vlees- en vegetarische gerechten. U kunt nu al reserveren! Reserveren via: www.grandcafededrieheeren.nl/reserveren_actie. Reserveringscode: Facebook. Deze coupon graag printen, meenemen en inleveren bij bezoek. Geldig van woensdag 1 november t/m zondag 25 februari op een à la carte driegangen diner, maximaal 6 personen. Niet geldig in combinatie met andere acties en tijdens de kerstdagen.

25% diner korting op driegangen menu

Zaterdag 10 maart, aanvang 22:00

Nod Stewart & The Faces
Niet te geloven! Het is alsof Rod Stewart & The Faces hebben besloten een eenmalige reünie te houden! Dezelfde rauwe energie en brutaliteit, afgewisseld met breekbare emotie gebundeld in de altijd herkenbare sound en songs die Stewart ook solo bleef produceren. Alles klopt. De stem, de instrumentale invulling, de energie, de humor en het muzikale plezier. Sluit je ogen en je bent ineens terug in de 70's, 80's en 90's. Want Nod Stewart is niet zomaar een tribute band die het repertoire braaf naspeelt of die het alleen moet hebben van uiterlijkheden. Door hun professionele ervaring en muzikale roots, weten de bandleden van Nod Stewart niet alleen de kern en energie van dit repertoire tot op de noot te vangen, maar ze zijn als fan van het eerste uur ook in staat muzikale uitstapjes te maken die geheel in stijl blijven. Dat kan omdat de bandleden van Nod Stewart met elkaar gemeen hebben dat hun muzikale roots voor een groot deel gevormd zijn door juist die muziek van Rod Stewart & The Faces. Koppel dit vervolgens aan hun decennialange muzikale carrières met bekende acts in binnen- en buitenland en het recept is daar voor een professionele aanpak zowel als die broodnodige benadering om de beleving compleet te maken. Oftewel, liefde en energie gekoppeld aan vakmanschap. Ntauurlijk komen alle hits voorbij van The Faces en van Rod solo. En om het reünie gevoel te versterken worden die hier en daar afgewisseld met iets minder bekende nummers die Rod nauw aan het hart liggen, weten wij uit welingelichte kringen.

Nod Stewart & The Faces

Donderdag 15 maart, aanvang 19:45

Koppel Klaverjassen
Het wedstrijdschema voor het Koppelklaverjassen seizoen 2017/2018: 21 september, 19 oktober, 23 november, 21 december, 18 januari, 15 februari, 15 maart, 19 april en 17 mei. Inschrijving: € 8,- per koppel, per avond. Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen exclusief de (verrassings-) poedelprijs!

Koppel Klaverjassen

Zaterdag 17 maart, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Het lijkt elke keer wel weer gezelliger te worden! 17 maart is de volgende Mega Disco Party. De DJ’s van Disco Galaxy gaan er weer een feest van maken. Aanvang 22.00 uur, entree is gratis.

Mega Disco Party

Zaterdag 7 april, aanvang 22:00

The Spiders From Mars (David Bowie Tribute)
Na twee jaar succesvolle shows te hebben gedaan is het duidelijk dat The Spiders from Mars zich onderscheiden van andere tribute bands. The Spiders proberen niet Bowie te imiteren maar proberen de essentie van iedere song op hun eigen manier zoveel mogelijk kracht bij te zetten. Zanger Arjan Stender is geen Bowie imitator maar heeft wel de perfecte stem en de performing om de spiritualiteit van Bowie weer te geven. De muzikanten geven door hun jarenlange ervaring hun eigen interpretatie aan en dat maakt The Spiders uniek. Het resultaat is een enerverende trip die de carrière van Bowie perfect weergeeft vanaf Ziggy Stardust tot zijn laatste meesterwerk van Lazarus.

The Spiders From Mars (David Bowie Tribute)

Vrijdag 20 april, aanvang 20:00

Bier & Spijs proeverij
Voor alle bierliefhebbers organiseert De Drie Heeren op vrijdag 20 april een bierproeverij. WAT KRIJGT U DEZE AVOND: - een pils bij binnenkomst; - vervolgens 9 proefglazen van door ons geselecteerde bieren; - bijbehorende spijzen; - een speciaal bier naar keuze als afsluiting. De avond start om 20.00 uur en duurt tot omstreeks 00.00 uur. De prijs voor dit avondje genieten: € 35,00 per persoon. Reserveren kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl of telefonisch via 015-2010431.

Bier & Spijs proeverij

Vrijdag 27 april, aanvang 10:00

Koningsdag
Heel de dag een mooi feest! We openen om 10.00 uur voor koffie met gebak, lunch, snack en borrel. Vanaf 15.00 uur draait Disco Galaxy heerlijke muziek. Vanaf 16.30 uur gaan The Raspers het dak eraf spelen.

Koningsdag

Zaterdag 3 november, aanvang 22:00

Flight, The Rolling Stones Tribute Band
Ook dit jaar komt Flight weer naar De Drie Heeren. Het is elk jaar weer een geweldige avond.

Flight, The Rolling Stones Tribute Band

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.