v De agenda van De Drie Heeren - Grand Café en Partycentrum in Pijnacker Grand Café De Drie Heeren

Agenda

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer/songwriters op het podium.

Wat de Drie Heeren organiseren...

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Zaterdag 15 december, aanvang 22:00

Mega Disco Party
Zaterdag 15 december gaan de voetjes weer van de vloer! De DJ's van Galaxy draaien de beste disco knallers van de jaren '70, '80 en '90.

Mega Disco Party

Donderdag 20 december, aanvang 19:45

Koppel Klaverjassen
Het wedstrijdschema voor het Koppelklaverjassen seizoen 2018/2019: 20 december, 24 januari, 21 februari, 21 maart, 25 april en 23 mei. Inschrijving: € 8,- per koppel, per avond. Elke kaartavond zijn er vijf mooie prijzen exclusief de (verrassings-) poedelprijs!

Koppel Klaverjassen

Dinsdag 25 december, aanvang 11:00

Kerstbrunch
Op 1e kerstdag kunt u vanaf 11.00 uur terecht voor een heerlijke uitgebreide Brunch. Reserveren kan telefonisch via 015-2010431

Kerstbrunch

Dinsdag 25 december, aanvang 16:00

Kerstdagen
We pakken dit jaar flink uit met de Kerstdagen. Op 1e kerstdag kunt u vanaf 11.00 uur terecht voor een heerlijke Brunch. Op 1e en 2e kerstdag staan we vanaf 16.00 uur klaar voor een borrel en het diner. U kunt kiezen uit een 4-gangen Kerstmenu of een 3-gangen Menu met gerechten van onze ‘normale’ kaart. Ook voor de kinderen hebben we een Kerstmenu. Reserveren kan telefonisch via 015-2010431

Kerstdagen

Dinsdag 25 december, aanvang 16:00

Kerstmenu

Kerstmenu

Vrijdag 28 december, aanvang 14:00

Speciaalbier opruiming
In 2019 willen we met een frisse nieuwe bierkaart gaan starten. In het laatste weekend van het jaar willen we de koelkasten met speciaalbier gaan opruimen. Restanten Blond, Tripel, Dubbel, Quads, Ipa, Stout en Porters van proeverijen of de laatste flesjes mogen weg voor een klein prijsje! Kom dus gezellig met je vrienden langs om voordelig te genieten van lekker bier.

Speciaalbier opruiming

Zaterdag 16 februari, aanvang 22:00

Live muziek: U2 Tribute Mount Temple
U2, de grootste band van de wereld behoeft geen introductie. De vier Ierse rockgoden staan al bijna veertig jaar aan de absolute wereldtop! De Nederlandse U2 Tribute Mount Temple doet er alles aan om er voor te zorgen dat iedereen zich bij een U2 concert waant. De sound, de looks en zelfs de instrumenten zijn zo veel mogelijk gelijk aan die van de echte band. Vroege knallers als I Will Follow en Electric co, legendarische stadionhits als Where The Streets Have No Name en Bad, onbekendere tracks als Exit en In Gods Country. Dus laat je meevoeren met de grootste hits van U2 tijdens een avond met Mount Temple!

Live muziek: U2 Tribute Mount Temple

Zaterdag 2 november, aanvang 22:00

Live muziek: Flight
Het is nog ver weg maar hij staat alvast weer vast omdat het elk jaar weer een feestje is.

Live muziek: Flight

Iedere woensdag 15.30 uur

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20.00 uur.